Lukas Graham gæster Jyske Bank Boxen 2. februar næste år

Den storhittende trio har netop sendt singlen, ’Love Someone’, på gaden. Forude venter nu to danske arenakoncerter i starten af 2019, og billetsalget starter mandag 17. september kl. 09.00

’Mama Said’, ’Happy Home’, ’Drunk in the Morning’, ‘You’re Not There’ og ’7 Years’, naturligvis. Listen af ørehængere kunne blive ved – og du kender dem alle sammen. Nu er Lukas Graham endelig tilbage med ny musik, nemlig den smukke single, ’Love Someone’, som udkommer ovenpå en livesommer, hvor bandet har toppet plakaten på Grøn Koncert. Samtidig har trioen løftet sløret for to store arenakoncerter i starten af det nye år. Lukas Graham gæster Jyske Bank Boxen i Herning den 2. februar, 2019.

Siden debuten i 2012, har det danske band med sanger Lukas Forchhammer i front, nærmest ikke set sig tilbage, men leveret det ene store hit til danskerne, efter det andet. Ude i verden tog karrieren for alvor fart i løbet af 2016, hvor singlen ’7 Years’ førte an for et massivt internationalt gennembrud. Bandets internationale debutalbum gik Top 10 i 11 lande – inkl. Top 3 placeringer i bl.a. USA, UK, Sverige samt #1 i Canada, Australien og Danmark, hvor det nu er certificeret 9xPlatin og med den verdensomspændende succes, opnåede Lukas Graham desuden hele tre amerikanske Grammy-nomineringer.

Bandet, som udover Forchhammer består af trommeslager Mark Falgren og bassist Magnus Larsson, har i løbet af de seneste år markeret sig, som et af landets absolutte livefavoritter og har flere udsolgte Danmarksturnéer på bagen. I 2015 gæstede bandet udsolgt Forum hele to gange og fyldte, sommeren efter, Østerbro Stadion i København samt Mølleparken i Aalborg. Forude venter mere musik fra den danske gruppe og nu altså også to arenakoncerter i 2019.

Der forventes rift om billeterne, der kommer til salg på mandag.